Varna24.bg шефът на фирма Градски транспорт инж. Злати Златев.  Прототипът е

...
Varna24.bg шефът на фирма Градски транспорт инж. Злати Златев.  Прототипът е
Коментари Харесай

Първо във Varna24.bg: Пристигна прототипът на новите автобуси на Варна! През май идват и другите

Varna24.bg шефът на компания " Градски превоз " инж. Злати Златев.  Прототипът е утвърден, чака се до месец май да бъдат доставени и останалите 14 возила, които ще тръгнат по улиците на морския град.  Шефът на компания " Градски превоз " инж. Злати Златев разкри и част от екстрите на новите съвременни рейсове. Те ще са солови, 28-местни, отговарящи на стандарт ЕВРО 6, което значи, че ще са с най-чистата система на димни газове. Ще бъдат оборудвани с централно смазване, както и с камери за предно и задно виждане. Във всеки рейс ще има осведомително табло, което ще оповестява на пасажерите актуалната и идна спирка.
Предвижда се доставката на рейсовете да е дружно с диагностична инсталация с нужния програмен продукт за ДВГ и скоростна кутия.

Стойността на поръчката е над 6.3 млн. лв. без Данък добавена стойност. В сумата влиза и образованието на водачи и монтьори.

Обществената поръчка се финансира по оперативна стратегия " Региони в напредък " и на процедура е част от втората фаза на плана за интегриран градски превоз.

До две седмици се чака във Варна да дойде екип от завода производител, който ще образова водачите на новите градски рейсове, добави инж. Златев. 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР